Over Ons

Wie zijn wij?

Ontslaghulp.nl is een initiatief van het onder meer in arbeidsrecht gespecialiseerde advocatenkantoor Volt Advocaten te Haarlem. Volt Advocaten heeft zeer ruime ervaring op het gebied van ontslagrecht. Volt Advocaten adviseert en procedeert al vele jaren voor zowel werknemers als werkgevers.

Wij kunnen u adviseren op het gebied van:

 • – ontslagrecht;
 • – arbeidsovereenkomsten;
 • – concurrentiebedingen;
 • – managementcontracten;
 • – CAO vraagstukken;
 • – flexibele arbeidsrelaties;
 • – inlenen en outsourcen van personeel;

In eerste instantie zullen wij u telefonisch voorzien van een gratis advies teneinde te bepalen wat uw rechtspositie is.Indien gewenst kan eventueel een vervolgafspraak worden gemaakt bij één van de arbeidsrechtadvocaten van Ontslaghulp.nl. Wij kunnen u vanzelfsprekend bijstaan in de eventuele onderhandelingen met uw wederpartij dan wel namens u een procedure starten of daarin verweer voeren.

Wat bieden wij?

Zoveel mogelijk informatie en de mogelijkheid van direct contact via:

 • de website – met zoveel mogelijk direct beschikbare informatie;
 • e-mailcontact – vragen per email worden, tijdens kantooruren, binnen 24 uur beantwoord;
 • de telefonische hulpdienst – voor direct advies;
 • eventueel verder contact met onze specialisten indien gewenst.

Onze doelgroep

Werknemers en werkgevers, alsmede ieder ander die beroepshalve of anderszins met ontslagrecht in aanraking komt.

Onze missie

Zoveel mogelijk informatie verschaffen aan werknemers en werkgevers in Nederland, zodat zij op basis van deze informatie de juiste afwegingen kunnen maken.

Over ontslaghulp

Ontslaghulp.nl is een initiatief van het mede in arbeidsrecht gespecialiseerde advocatenkantoor Volt Advocaten te Haarlem. Volt Advocaten heeft zeer ruime ervaring op het gebied van arbeidsrecht. Volt Advocaten adviseert en procedeert al vele jaren voor werknemers en werkgevers.

Volt Advocaten publiceert regelmatig over ontslagrecht op ontslaghulp.nl. Voor informatie over Volt Advocaten zie: www.voltadvocaten.nl.

Direct advies

Indien u een acuut probleem heeft of direct advies wenst en een ontslagspecialist wilt spreken, belt u:

De ontslaghulplijn: 023-3036380

U wordt dan direct te woord gestaan door één van de in arbeidsrecht gespecialiseerde advocaten van Ontslaghulp.nl. Vrijblijvend en zonder bijkomende kosten. Desgewenst kunt u een afspraak maken voor verder overleg en advies.

Of e-mail ons

Ontslaghulp.nl is 24 uur per dag bereikbaar via het contactformulier. Tijdens kantoortijden nemen wij dan binnen 24 uur contact met u op.

Indien gewenst kan eventueel een vervolgafspraak worden gemaakt bij één van de arbeidsrechtadvocaten van ontslaghulp.nl.

Direct advies
nodig?

Bel de ontslaghulplijn
023 - 303 63 80

Of mail

Uw echtscheiding
voor slechts
650,-

Lees voorwaarden
Search Icon

Waar kunnen we u nog meer mee helpen?